Auto's Seghers

Airco Service

Aircoservice is mogelijk voor zowel het oude gas (R134A) als voor het nieuwe gas (R1234YF).

Een goedwerkende airco verhoogt de veiligheid onderweg.  Dankzij een goedwerkende airco heeft u steeds een aangename temperatuur in de wagen en kan u de ruiten sneller ontwasemen. 

Maar een airco heeft ook onderhoud nodig.  Zo verliest een aircosysteem gemiddeld 10% van het gas waarmee het systeem gevuld is.  Dit gas bevat ook smerende middelen voor de mechanische delen van het systeem.  Door uw airco regelmatig te laten onderhouden kan u zo dure herstellingen voorkomen.  Verder kunnen bacteriën in het aircosysteem voor onaangename geuren in de wagen zorgen.  Ook dit kan door regelmatig onderhoud en het vervangen van de interieurfilter vermeden worden.

 

U kan bij ons terecht voor het nakijken, onderhouden en herstellen van uw aircosysteem.  Het gas wordt bij ons op milieuvriendelijke wijze uit het systeem gehaald en ook opgeslagen. 

U kan bij ons terecht voor aircosystemen met R134 A gas en ook voor aircosystemen met het nieuwe R1234YF gas.  Voor meer info ivm welk gas in uw wagen wordt gebruikt, kan u ons bereiken op het nummer 03/455 06 08.

 

 

© 2024 Auto's Seghers BVBA - Website door ShareTEC. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden • Sitemap